Profielplaten

Profielplaten

Naast sandwichpanelen levert FALK Bouwsystemen ook veelvuldig ongeïsoleerde profielplaten. Deze enkelstaal damwandplaten worden toegepast als dakplaten op open bouwwerken waarbij minimale eisen gesteld worden aan de isolatie. De damwanden en golfplaten van FALK zijn leverbaar met een anti-condens vilt. Naast de golfplaat en de damwandplaat levert FALK ook de FALK Rabat profielplaat. De gebruikte coating op de profielplaten geeft de plaat een garantie tot wel 40 jaar.

FALK 1000/35 TR

FALK Profielplaat met trapeziumprofiel. Heeft u een stevige plaat nodig voor het realiseren van een ongeïsoleerd dak of een ongeïsoleerde gevel? Kies dan voor de FALK 1000/35 TR. Deze platen halen hun stevigheid uit de profilering. Ze zijn geschikt voor zowel horizontale als verticale montage. De platen zijn toepasbaar bij renovatie en nieuwbouw.

FALK 1000/40 GL

Heeft u een stevige plaat nodig voor het realiseren van een ongeïsoleerd dak of een ongeïsoleerde gevel? Kies dan voor de FALK 1000/40 GL. Deze platen halen hun stevigheid uit de profilering. Ze zijn geschikt voor zowel horizontale als verticale montage. De platen zijn toepasbaar bij renovatie en nieuwbouw.

FALK Rabat 500

FALK Profielplaat met rabatprofiel. De uitstraling van echt hout, de voordelen van stalen gevelbekleding. Maak kennis met de FALK Rabat 500. Deze profielplaat wordt veel toegepast bij nieuwbouw of renovatie van (vakantie)woningen, tuinhuisjes, schuren en stallen.

FALK 988/18 GL

FALK Profielplaat met klein golfprofiel. Wilt u uw wand en/of dak bedekken met een profielplaat? De FALK 988/18 GL profielplaat biedt een mooi design, doordat het zowel horizontaal als verticaal gemonteerd kan worden. Deze plaat haalt -net als onze andere profielplaten- zijn sterkte uit het profiel.