Diensten

Bedrijfshal renovatie?

Is uw dak of wand aan vervanging toe? De oorzaak hiervan kan bijvoorbeeld zijn: asbest, lekkage of ouderdom. Met een nieuw jasje kan uw bedrijfshal, loods of schuur er weer jaren tegen aan. Wij kunnen u ook helpen met duurzame oplossingen die helpen met het verlagen van uw energierekening. Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Dakrenovatie

Is uw dak aan vervanging toe door bijvoorbeeld schade, ouderdom of slijtage? Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing op maat. Dakrenovatie is een klus die je niet zelf kunt uitvoeren. Een dak moet namelijk goed, veilig en betrouwbaar zijn. Wanneer uw dak aan vervanging toe is, dan is dat meteen het juiste moment voor dakisolatie. Dakisolatie is één van de meest rendabele manieren om energie te besparen. Warmte stijgt namelijk omhoog en verlaat daardoor als eerst de woning door het dak. Dat is niet alleen heel zonde van de warmte, maar ook voor uw energierekening en portemonnee!

SDW Montage is gespecialiseerd in de complete dakrenovatie van uw loods. Indien uw loods een lekkage heeft of vanwege ouderdom aan vervanging toe is, dan wilt u als ondernemer natuurlijk dat het dak zo snel mogelijk vernieuwd wordt. Door middel van nieuwe, duurzame en hoogwaardige materialen zoals damwand dakplaten geven wij uw loods weer een nieuw leven. Wenst u meer licht in uw loods? Dan is het ook mogelijk om lichtstraten in uw nieuwe dak te plaatsen. Zo geniet u direct van natuurlijk daglicht in uw loods.

Wij hebben jarenlange ervaring in het vernieuwen van daken van loodsen en andere bedrijfspanden. Wij geven u graag een passend advies, zodat uw loods klaar is voor de toekomst.

Gevelrenovatie

In de loop der tijd kunnen de gevels van uw schuur, hal of loods aangetast raken. Door tijdig te renoveren, kunt u grote schade voorkomen en daarmee besparen. Tijdig onderhoud van de gevels is belangrijk voor de levensduur. De uitstraling en staat van onderhoud van uw gevel bepaalt namelijk in grote mate de waarde van uw huis of bedrijfspand. Uw hulpvraag is onze specialisatie. Heeft u een bestaand bedrijfspand welke al goed geisoleerd is maar wel toe is aan een moderne uitstraling? Met ongeisoleerde gevelbeplating geven wij uw bedrijfspand of bedrijfsgebouw een nieuwe look.

De gevelplaten zijn leverbaar in verschillende profileringen, kleuren en coatings. Afhankelijk van de omstandigheden zijn er coatinggaranties mogelijk tot 40 jaar.

Wenst u graag een nieuw aanzicht voor uw stal of schuur? Door de gevelbeplating te vervangen of toe te voegen aan het gebouw ontstaat er een bestaand pand, met een nieuwbouw uitstraling.

Een stal of schuur renoveren door dak- en gevelrenovatie is een effectieve en kostenbesparende optie. Wij hebben veel ervaring in het renoveren van bedrijfspanden, zoals stallen en schuren. Hierdoor geven wij u graag een passend advies zodat uw pand klaar is voor de toekomst.

Asbestverwijdering

Voor asbest verwijdering op de bouwplaats is SDW Montage de partij die u zoekt. Wij zijn specialist in het verwijderen van asbest voor bedrijven en particulieren. Onze vestiging ligt centraal in Nederland, waardoor wij overal snel ter plaatse kunnen zijn. Asbest is zeer schadelijk voor de gezondheid. Een deskundige aanpak is daarom zeer van belang. Wij hebben een goede ervaring wat betreft het verwijderen van asbest.

Naadloze aluminium dakgoten

Naadloze aluminium dakgoten zijn modern en multifunctioneel toepasbaar. Een naadloze aluminium dakgoot is een prima alternatief voor bekende PVC, zinken, houten of polyester dakgoten. De gecoate aluminium dakgoot is bijzonder geschikt voor renovatie, ter vervanging van uw oude goten of geschikt voor nieuwbouw, boerderijen en bedrijfshallen! Een goot van aluminium kent vele sterke eigenschappen, zo heeft het een lange levensduur en is het corrosiebestendig. Na jaren ziet uw aluminium dakgoot er nog als nieuw uit. Onze aluminium dakgoten zijn functioneel, onderhoudsvriendelijk, sierlijk en in diverse kleuren en verschillende modellen te leveren. Daarnaast worden de goten op locatie in elk gewenste lengte geleverd (naadloos) en gemonteerd.

Zonnepanelen

Zonnepanelen wekken met behulp van zonlicht stroom op met bewegende elektroden in zonnecellen. De spanning welke ontstaat in de zonnecellen wordt gelijkstroom genoemd. Met deze groene energie kunt u flink besparen op uw energierekening en ter gelijker tijd levert u een bijdrage aan het milieu. Met zonnepanelen op uw huis of bedrijfspand wek je het gehele jaar zelf duurzame stroom op. Neem contact met ons op voor meer informatie over zonnepanelen.